Technet.dk Julekalender, 8. december (opdateret med spørgsmål)

Technet julekalenderen er godt igang og undertegnet deltager med spørgsmålet d. 8. december. Der er masser af spændende præmier i spil og en masse interessante spørgsmål.

Spørgsmålet som kan findes nederst i denne blog post (fra d. 8. december kl. 09:00), kan besvares fra d. 8. december, når Bjarne Dollerup har givet startskuet, dette kan følgende på hans blog eller på Twitter (@ bdollerup).

Svaret skal sendes som email kea@coretech.dk Den første som svarer rigtigt bliver kontaktet, og vinderen vil denne blive annonceret på bloggen.

Spørgsmålet burde kunne besvares enten fra almindelig viden, eller ved at søge lidt på min blog.

Dagens spørgsmål:
I dag er der 2 gaver, hvilket naturligvis også kræver at du besvarer 2 spørgsmål :-) Der kan findes gode hints på http://scug.dk/ og http://blog.coretech.dk

 1. Configuration Manager R3 er netop blevet frigivet, nævn mindst 3 af de nye features der findes i R3?
 2. Microsoft har netop frigivet en Release Candidat af “populært” sikkerhedsprogram. Hvad er navnet på denne nye release, og hvorfor er den interessant set med Configuration Manager briller?

 

image


Comments (%):

 1. Thomas Strøbæk says:

  1. Centraliseret Power Management
  Mobile Device Management
  Enhanced Scalability and Performance, forbedret discovery og policy handling.
  2. FEP. Front End Protection 2010. Management af det einkluderes i SCCM så man får en fulr suite af endpoint management.

Leave a Reply